Kobalaq - Seguiment de cursa
 
   KOBALAQ  |  LLARGA DISTÀNCIA  |  GALERIA  |  NOTICIES  |  FINNMARKSLØPET  |  ALTRES CURSES  |  REGISTRAR-SE 
 2.006
 2.007
 2.009
 2.010
 2.011
 2.012
 2.013
 2.014
 2015
 2.016
 Website oficial
 Entrenaments
 Gossos per aquesta cursa
 Estadístiques
 Estadístiques comparatives any anterior
 Estadístiques dels gossos
 Equip segons velocitat
 Millor equip
 Inscrits Femundløpet
 Inscrits Finnmarksløpet
 Inscrits Soria Long Distance
 Inscrits i Seguiment Gausdal Maraton
 Seguiment Soria Long Distance
 Seguiment de cursa
 Missatges a l’equip
 2.017
 2.018
 2019
 2020
 2021
 2022
Català  | Castellano | English 
08/03/2016  Arribats a Alta.
I a les 4:32 de la nit els nostres herois han arribat a Alta, amb 6 i 7 gossos. Jose Arias ja té el trofeu dels que acaben la seva primera Finnmarkslopet. I Miquei la seva 15 carrera LD. BRAVO !!!!08/03/2016  Direcció Joatka.
Ara sí, ultims 108 kms. Jose Arias i Miquel-Angel Martinez han sortit a les 14:08, primer han d'arribar a Joatka 59 kms però allà no podem arribar les handlers i després 49 kms fins a la finish line. Són el puntet blau.

07/03/2016  Queden 3 etapes
Han arribat a Levajok a les 16:20 del dilluns. La pista està molt lenta i és el tram del riu que el Miquei diu que sempre va a aquesta velocitat.
Sirius va molt bé i el Lothse i el Polux també. La Gebra sembla que ha aprés a anar al ritme dels altres i Mito ha millorat en aquest tram. La Tana per ser de les veteranes va fent i de moment aconseguim que no s'aprimi.La resta esperàven a veure com es despertaven.

A les 23:22 després d'unes 7 h de descans per a recuperar gossos i múixers arranquen cap a Skoganvarre, últim checkpoint a on arriben les handlers. Tram fins a Skoganvarre de 84 kms., per tant com a mínim trigaran unes 9 hores, suposem que arribaran durant el matí del dimarts.
Aquí hauran de fer una parada de mínim 6 h. Obligatories i si consideren que és necessari descansaran una mica més per a poder recuperar gossos i afrontar la última part de la cursa que són 58 kms fins a Joatka i després 49 kms fins a la finish line a Alta.

Vinga múixers que això ja ho tenim!!! AVANT!!!!


07/03/2016  Levajok
A les 16:20 han entrat els dos equips a Levajok, no tenim dades concretes de com estan els gossos, aqui tenen previst un descans de 5:30 h però igual ho allarguen perquè està siguent una cursa dura amb neu molt tova i temperatures altes.

07/03/2016  Sortits de Karasjok
Despres de 7 hores de descans a primera hora del matí han tornat a sortir direcció Levajok, 83 kms tots ells pel riu Tana, etapa monótona i a veure com està la neu si és durilla o no. Han deixat al Draco amb carps inflats, tan el Miquei com Jose Arias amb 7 gossos. Si no hi ha problemes poden arribar entre 14:30 i 15:30.

06/03/2016  Karasjok
Diumenge a les 23:57 van arribar els dos equips a Karasjok. La pista està molt lenta hi ha molta neu i les temperatures són altes això fa que gossos i trineu s'enfonsin i costi molt lliscar. Ara descansant per tornar-hi en poques hores.

06/03/2016  Jergul
A les 3:51 el Jose Arias i a les 4:01 el Miquel-Angel Martinez han entrat amb els equips sans forts i contents al segon checkpoint Jergul després d'haver fet 150 kms sense fer cap parada. Està previst que descansin entre 5-6 h i surtin a fer 64 kms cap a un cp salvatge que és nou d'aquest any.

05/03/2016  3,2,1 GOOOOO!!!!
Últims dies amb molta activitat fins al moment esperat de la start line.
El dijous múixers meetings, el de rokies , és la reunió on s'explica les característiques de la cursa a on es poden fer dubtes i on expliquen si hi ha alguna novetat. Si tens sort expliquen alguna cosa amb anglés, però molta estona ho fan tot en noruec.

Al vespre en el start banket repartició de dorsals, amb el 114 en Jose i amb el 134 en Miquei.

El divendres va tocar acabar de preparar el trineu i tot el necessari per la logística de la cursa. Els tags que són unes etiquetes per a que els veterinaris puguin identificar cada gos aquesta vegada són una mica més precàris i ens els han donar per a que cadascú retalli etiqueta per etiqueta i posar-ho a cada gos amb brides.

I el dissabte a primera hora tots amunt cap el parking a on s'organitza la sortida. Un cop allà celebració dels 56è aniversari d’en Jose Arias amb pastisset, globus...
L'únic handicap es que el dia abans es va torçar un dit i el dia de la cursa es lleva amb el dit inflat i un hematoma, fan un “apanyo” per la cursa, a veure com pot posar botins???

I al final en Jose a les 12:11 i en Miquei a les 12:26 prenen la sortida enmig d'Alta a la Finnmarkslopet 500 del 2016, edició més llarga i més dura que les anteriors.

02/03/2016  ENTRENANT A FINNMARK
Des que va arribar el Jose i la Nuria a Alta estem acabant de perfilar-ho tot per la cursa.
Hem fet ja 4 entrenaments de qualitat i en molt bones condicions climàtiques, podriem dir, en massa bones condicions climàtiques.
El primer entrenament va ser a Detsika, uns 80 kms, passant per Stilla camí de Joatka vam probar el nou track de la cursa d'aquest any que l'han canviat. Va ser un entrenament sense vent amb temperatures ideals i molta neu, ni una senyal de gel ni de pedres.
Segon dia entrenament a Gargia fins i tot amb solet, temperatura a uns -10 graus i tot com un pastís de nata. Espectacular no sembla Finnmark.
El Dissabte, després d'anar a comprar salmons, 50 kms més a Eiby, i amb la mateixa tònica, sense vent amb sol, però una mica més de fred, a -17. A les handleres els hi ha costat una mica més que s'escalfés la furgoneta però com sempre fent feina han anat passant el fred: classificació de botins i manoples de llana verge. Que cada vegada totes les creacions amb llana verge de les handleres Kobalaq s'están superant i ja van amb logo brodat i tot.

Diumenge descans merescut per a gossos i múixers. Aprofitant per a reparar els trineus, als múixersi handlers els va tocar fer una mica de patchwork per a reparar algún estrip i algun velcro del trineu,i catalanitzant una mica el trineu per a que s'ens reconegui de lluny.
Acabant de preparar material i com a recomensa van tocar unes patates fregides, plat preferit pels múixers.

Dilluns pre check veterinari, tot bé, ja tenim 16 gossos llestos per a la sortida del proper dissabte. I ala tarda tallar la carn per a començar a pensar en els food drop bags.
Dimarts tornem als entrenaments, 56 kms més a Detsika on s'ha afegit amb nosaltres Julián
Zufiaurre, que també correrà aquest any la Finnmarkslopet 500.
Volem agraïr el suport de Royal Canin Norge, que ens patrocina el pinso de la cursa dels dos equips Kobalaq.

25/02/2016  A punt per la Finnmarkslopet
Estem acabant els preparatius per a l'últim repte d'aquesta temporada.
Dos múixers Kobalaq, el Miquei i el José Arias afrontaran el dia 5 de març la Finnmarkslopet de
500 kms.amb dos equips de 8 gossos cadascun.
El Miquei ha estat desde principis de Gener+- allotjat a Folldal portant a terme els entrenaments
d'aquesta temporada. D'allà es va traslladar poc troç per a disputar la Gausdal Maraton i la
Femundlopet.
El passat dijous l'Helena primer amb avió i després amb tren va arribar a casa dels Brennoden per acabar de recollir tot el necessari i el Diumenge 21 de Gener vam sortir a recòrrer els 1400 kms de distància que hi ha fins a Alta. El viatge ha estat tranquil, molta neu però nevades respectuoses, no hi havia gel i les temperatures rondaven entre -5 i -8 graus. El que sí que hem trobat és molts rens a la carretera.

El dilluns sobre les 21:30 varem arribar a Alta, directes a les cabins on ja fa molts anys que ens
allotjem. Stale (l'home que regenta les cabins) ens va rebre acollidorament com sempre i l'Aina (la senyora) ja tenia la cabin més gran calenta i preparada, aquí ens cuiden molt bé. Sobretot la que estàmillor és la Tana que aquesta serà la seva última Long Distànce, i tot i que la Femundlopet la va fer com una campiona, és la que està més mimada.
A part ens hem firat d'un trineu per a que les dues handlers (l'Helena i la Nuria) que són les que
faran l'assistència a la Finnmarkslopet ho tinguin una mica més fàcil. Perquè en la Femundlopet deun'hi do el que van patir els handlers per poder desplaçar tot el material d'un lloc a l'altre.
Aquest any hem tingut la sort de poder posar les sardines i les hamburgueses gentilesa
d'Alimentbarna en un congelador. Així no tenim problemes si pugen les temperatures.
Ara esperarem a que arribi el Jose i la Nuria que el 24 de Febrer agafen l'avió direcció Alta i ja hi serem tots per encarar la recta final a arribar a la start line.


Mostrant 1/2 pàgines|< << 1 2 >> >|

Kobalaq Equip de gossos de trineu - 2006